Nieuwste camera's en lenzen
-

Nieuwste camera's en lenzen

mrt 13, 2017 | makelaarsfotografen |


Omdat alle techniek zo hard vooruit gaat, blijven wij deze volgen zodat wij ook van de hoogste kwaliteit apparatuur genieten.

Wij maken gebruik van Sony A7IV (Mark 4) camera's, momenteel top of the line bij Sony. Het is een 35mm Full Frame camera, wat inhoudt dat de grootst mogelijke breedte en hoogte zichtbaar is t.o.v. bijvoorbeeld APS-C camera's. Standaard krijg je dus geen ingezoomd beeld maar een volledig beeld, vandaar de naam Full Frame. Dit is belangrijk bij de fotografie van uw pand/huis.

Deze relatief nieuwe camera uit eind 2021 heeft meer dan voldoende megapixels en bovendien een ingebouwde stabilisatie over 5 assen. De Sony A7IV kan ook in slechtere lichtomstandigheden zeer hoge kwaliteit foto's maken, in theorie tot maar liefst ISO 102.400! Bovendien wordt deze camera bewonderd om zijn dynamische bereik zodat de foto's over het hele formaat mooi en scherp zijn, ook in de diepte van de foto. Dit geldt natuurlijk ook voor onze 4K (Ultra HD) Video die wij met deze camera maken.

Ook onze nieuwste en de beste fullframe lenzen, de Sony GM (GMaster) 16-35 F2.8, zorgen voor perfecte foto's onder alle lichtomstandigheden, in elke ruimte. 

De lenzen die wij gebruiken zijn van Sony GM welke speciaal geschikt zijn voor onze camera. De lenzen zijn lichtgevoelig en bieden minder vervorming en een groter dynamisch bereik (dus ook duidelijk en scherp in de diepte van de foto) t.o.v. de meeste lenzen van Canon en Nikon, die over het algemeen gebruikt worden bij Makelaarsfotografie.
De fullframe lenzen zorgen ervoor dat er geen lichtvlekken ontstaan, waar wij extra in de nabewerking ook nog rekening mee houden.
 

De combinatie van de Sony A7IV camera's met de Sony GM lenzen worden momenteel als onovertroffen gezien.

Over Ons

Makelaarsfotografen is all-round en toonaangevend in het vervaardigen van optimale vastgoedpresentaties voor makelaars en bedrijven in Brabant, omgeving Nijmegen en Venray.

Laatste nieuws